Monday, October 13, 2008

BERMULANYA SEBUAH NUKILAN...

ASSALAMULAIKUM WBT...
Salam Muhibbah untuk semua yang melayari LAMAN BLOGKU... Terdetik untuk membina LAMAN BLOG ini pada 12 Syawal 1429H Bersamaan 12 Okt 2008. Semoga ilmu yang sedikit ini bisa menggamit memori yang indah untuk KELUARGAKU... Terima kasih untuk kalian yang senantiasa menyokong serta memberiku peluang mencoretkan apa-apa sahaja sepanjang blog ini dihasilkan...

5 comments:

mdzakie78 said...

OK la tue.
lama2 koi pandai la

umie k. said...

O.k gak blog ni.. tapi kena byk improvment lagi... Jangan lupe citer zaman-zaman bercinta dulu. Macam mana boleh kenal dengan wife sekarang ni...???? pastu tu tentang anak-anak, kenangan pahit manis, n ape2 jelah... yang penting bila orang masuk blog ni, orang happy. Lagi satu nak bagi idea gak, masukkan la petua-petua atau nasihat berguna untuk saudara kita kat luar tu... O.k, teruskan usaha anda....

umie k. said...

jangan lupe masukkan gambo kahwin awak tau...

ijay67 said...

Atas permintaan isteri tercinta, Abi akan improve lagi blog nie... almaklum la... baru belajor... tq atas sokongan...

Needa said...

Kira ok lani, staff ICT pun blum tentu ada personal blog tau? So, rajin²la..at least kawan jauh boleh tahu perkembangan kamu...